Inschrijven:  KLIK HIER…
Inlichtingen: tel. 06 413 05 714
Facebook: Rico Salvetti Loop 2024

Over de loop
Rico Salvetti was jarenlang trainer en belangrijke animator van de loopgroep in Moergestel. In februari 2001 overleed hij door een noodlottig verkeersongeval. Uit respect voor zijn grote inzet en vriendschap werd ter zijner herinnering in februari 2002 de eerste Rico Salvettiloop georganiseerd. Dit jaar vindt alweer de twintigste editie plaats.

Inschrijven
Inschrijven kan via inschrijven.nl De prijs bij voorinschrijving is 9 euro, dit kan
tot 3 maart 21.00 uur. Na-inschrijving is ook mogelijk, de prijs is dan 10 euro per persoon. Dat is mogelijk in de tent op het terrein.

Parkeren
Het is mogelijk om te parkeren bij het complex van SV Roef.

Start/finish
De start en finish vindt plaats achter het clubgebouw van SV Roef! De kleedkamers bevinden zich links en rechts van de kantine van Roef! Volg de aanwijzingen of vraag een vrijwilliger.

Na afloop
Bij de finish is er voor iedereen water, koffie, thee, fruit en soep aanwezig. Tevens krijgt men ook een fraaie herinnering aan dit evenement uitgereikt.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats meteen na de finish van de 3 afstanden in de tent nabij de finish. Prijzen zijn er voor de dames nummers 1, 2 en 3 van alle afstanden en voor de heren nummers 1, 2 en 3.