Vacatures HSB Roef!

Wedstrijdsecretariaat HB
Taak
: De wedstrijdsecretaris HB houdt zich bezig met het inschrijven voor de competitie van alle teams voor de honkbal en beebal van HSB ROEF! Na de inschrijving zorgt de wedstrijdsecretaris HB samen met de wedstrijdsecretaris SB voor de doorgang van alle competitiewedstrijden. Hierbij dient rekening te worden gehouden met de bezetting van de velden, de bespeelbaarheid van de velden en het inplannen van scheidsrechters voor de wedstrijden. Gedurende het seizoen ben je wekelijks het aanspreekpunt voor aanpassingen aan het competitieprogramma, bijvoorbeeld door de uitval van wedstrijden of de verplaatsingsverzoeken.

Kennis: De huidige wedstrijdsecretaris HB zal je begeleiden tot en met het seizoen 2022. Voor het uitvoeren van de taken van de wedstrijdsecretaris HB wordt gebruik gemaakt van Sportlink. Dit is een zeer eenvoudig te gebruiken toepassing. Basis computerkennis is erg handig, maar met een gezonde dosis doorzettingsvermogen kom je ook een heel eind.

Tijd: Aan het begin van het seizoen is het wel een aantal dagen werk om alles ingepland te krijgen, dit kan uiteraard over een paar weken uitgesmeerd worden. Hierna ben je ongeveer 1 uur per week kwijt voor het verwerken van alle wijzingen.

Voor informatie kun je contact opnemen met de huidige wedstrijdsecretaris HB:
Michael Vesseur (tel: 06-40579743 of e-mail: michaelvesseur@gmail.com).