Boulen, Je moet het een keer gespeeld hebben !!

Het is een sport welke sterk aan het groeien is. U vindt in heel Nederland, in steden zowel als in dorpen, wel Jeu de Boules-banen.

Maar weet U dat wij in Moergestel ook een gezellige Jeu de Boules-vereniging hebben ??

Drie keer per week wordt gespeeld op het Roefterrein. Roef is de sportvereniging waar onze club bij aangesloten is.

Op maandag en vrijdag spelen wij zomaar voor de gezelligheid, maar op woensdag is er een competitie. Verder zijn er héél gezellige wedstrijden tegen clubs uit de omliggende gemeenten. Dat zijn de zgn. dorpentoernooien.

Wereldkampioen zullen wij nooit worden, omdat het plezier bij ons voorop staat. Maar gelooft U maar: Iedere maandag en vrijdag wordt er veel gegooid in een ontspannen sfeer. De competitie op woensdag is uiteraard wel wat fanatieker.

Iedereen die kennis wil maken met het Jeu de Boules-spel is van harte welkom op maandag- en vrijdagmiddag vanaf 13.30 tot ca. 16.30. Er zijn altijd spelers aanwezig om U iets over onze sport en spelregels te vertellen.

Je mag gedurende 2 maanden gratis meespelen om je te oriënteren en het spel aan te leren. Ballen worden door de club gratis beschikbaar gesteld.

Wij hopen dat U er zoveel plezier in krijgt dat u lid van onze vereniging gaat worden. Voor de contributie hoeft u het niet te laten. Die is nl. maar € 20,– per jaar, en daar kunt u dan – ijs en weder dienende – wel zo’n 150 keer voor spelen.

Wanneer je eenmaal lid bent mag je ook meedoen aan de woensdag competitie, die begint om 13.30 uur en er worden dan 3 wedstrijden gespeeld.

Er wordt zowel een zomer- als een wintercompetitie gespeeld, met als afsluiting een eindtoernooi met prijzen. Deelnemers aan deze wedstrijden moeten spelen met goedgekeurde boules.

Dus trek de stoute schoenen aan, en kom een keer bij ons langs. Wij bieden u dan graag een kopje koffie aan.