Vrijwilligerstaken

Het is toch fantastisch dat je je favoriete sport kan uitoefenen, dat er wedstrijden zijn en dat er daarnaast leuke activiteiten worden geregeld.
Maar dat gaat niet zomaar. Vele handen maken licht werk luidt het spreekwoord.

Hieronder staan een aantal vrijwilligerstaken, die erg noodzakelijk zijn en waarvoor wij vrijwilligers zoeken.
Lijkt het je iets of wil je op een andere manier je extra inzetten voor onze gezellige club, neem dan contact op met Sander Klaasen

Wedstrijdsecretariaat SB meest noodzakelijk
Taak
: Aan het begin van het seizoen moeten de schema’s van alle teams (op SB Dames 1 na) gecontroleerd worden, ook of deze past binnen onze velden. Daarnaast hoort het maken van de planning voor alle scheidsrechters ook bij deze taak. Naast deze werkzaamheden aan het begin van het seizoen ben je ook verantwoordelijk voor het verplaatsen en opnieuw plannen van uitgevallen wedstrijden.

Kennis: Ook hier wordt Sportlink voor gebruikt dus basis computerkennis is erg handig, daarnaast moet je het ook leuk vinden om alles in te plannen om de puzzel kloppend te krijgen.

Tijd: Aan het begin van het seizoen is het wel een aantal dagen werk om alles ingepland te krijgen, dit kan uiteraard over een paar weken uitgesmeerd worden. Hierna ben je ongeveer 1 uur per week kwijt voor het verwerken van alle wijzingen.
Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Klaasen of Jeroen van de Wiel

Ben jij die enthousiaste scheidsrechter die onze teams zoeken?
Taak: Gedurende het seizoen bij verschillende wedstrijden aantreden als scheidsrechter. Afhankelijk van ervaring, kennis en kunde word je ingedeeld.

Kennis: Bij voorkeur al eerdere ervaring in het begeleiden van wedstrijden; het volgen van opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden

Tijd: Zaterdag en/of zondag van maart tot en met september

Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Klaasen

Sponsorcommissie
Wij zoeken bij de sponsorcommissie aanvulling.
Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Klaasen

Activiteitencommissie
Taak: gedurende het seizoen activiteiten organiseren en coördineren voor Roef!

Kennis: Organisatietalent

Tijd: afhankelijk van de te organiseren activiteiten

Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Klaasen

Redactie nieuwsbrief Roef! HSB
Taak: Ontvangen van kopij en deze omzetten naar het formaat van de nieuwsbrief (voornamelijk copy-paste)

Kennis: Handig is met het aanpassen van jpg, pdf en Word bestanden. Actief ontvangst van kopij op het copij.hsbroef@gmail.com bijhoudt (bv. op zijn mobiel een Gmail-app installeert)

Tijd: Om de 2 weken de nieuwsbrief gaat versturen (bij geen ontvangst kopij, een aantal personen om info vraagt, max om de 4 weken), ongeveer 2 uur per week

[sp_wpcarousel id=”353″]