In Memoriam

Vandaag is er figuurlijk geslagen…. Een enorm en pijnlijk gat binnen de ‘Roef! Familie’.

Jeugdlid Tom Stuart is, aan de gevolgen van een ernstig ongeval vorige week dinsdag, vanmiddag overleden.

Tom, 12 jaar.

Een enthousiaste, fanatieke honkballer die zich vol ambitie steeds meer ontplooide als catcher.

Een gedreven catcher met natuurlijk inzicht voor het spel, die zijn passie voor de sport met plezier binnen onze club deelde en beleefde met zijn broer Luca en vader Martijn.

Enthousiast als hij was nam Tom ook deel aan regionale catchertrainingen en speelde hij begin van deze maand nog in het Brabantse Team op het NK Little League.

Tom hoort op de velden van Roef!, maar het mag niet meer zo zijn. Zijn honk blijft leeg.

Wij zijn sprakeloos. Zo oneerlijk dat hij op zo’n jonge leeftijd al gemist moet worden.

We wensen Luca, Eva, Martijn, familie, zijn teamgenoten en alle overige betrokkenen heel veel sterkte en kracht in deze hele moeilijke tijd.

Clubgebouwcommissie

Clubgebouwcommissie

De clubgebouwcommissie (CGC) is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantine. De CGC bestaat uit John van Bakel, Corrie Schilders en Maureen Hekker. Voor vragen over de kantine kun je dus één hen aanspreken. Of een mail sturen naar ROEFCGC@GMAIL.COM.

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

SV Roef! beschikt over een drank- en horecavergunning om in de kantine alcohol te verstrekken aan bezoekers. Aan de vergunning is een aantal voorwaarden verbonden. Onder andere dat barvrijwilligers in het bezit moeten zijn van het IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Via https://vrijwilligerswerkacademie.nl/ kan gratis en online de cursus Instructie Verantwoord Alcohol schenken worden gevolgd. Aan het eind van deze cursus heb je kennis over verantwoord alcohol schenken in openbare ruimtes. De cursus duurt ongeveer 55 minuten en wordt afgesloten met een toets. Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een persoonlijk certificaat. We vragen alle barvrijwilligers deze cursus te volgen en het certificaat te mailen naar de clubgebouwcommissie: roefcgc@gmail.com. Bij controle dient namelijk een overzicht in de kantine aanwezig te zijn van barvrijwilligers die in het bezit zijn van het IVA-certificaat.
Overigens is het sowieso goed om de cursus eens te doorlopen, ook al ben je geen barvrijwilliger…