BSO “De Buitenkanjers” van start op 23-5-2022

In de afgelopen maanden is samen met Human Kind druk gewerkt aan het tot stand komen van een Buiten Schoolse Opvang (BSO) in de kantine van Roef!. Dit pas prima binnen de Open Club Gedachte, zoals we die als vereniging belangrijk vinden. In de ALV zijn jullie hierover geïnformeerd, de opzet wordt als volgt:

  • De BSO is het hele jaar geopend:

– buiten schoolvakanties op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.30 uur;

– in schoolvakanties op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.30 uur;

– maximaal 30 kinderen van 7 tot 12 jaar en minimaal 4 begeleiders maken dan gebruik van de BSO;

– Ruimtes in gebruik: kantine, bestuurs-/dartruimte, serre, toiletgroep en buitenterrein (niet de velden);

– Incidenteel gebruik van de keuken/kleedkamers voor activiteiten.

  • Vaste contactpersoon vanuit SV Roef! is Gerard Hommen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je altijd bij hem terecht.
  • Per kwartaal is er overleg met Human Kind en Dagelijks Bestuur / Gerard over de voortgang van de BSO.
  • Als de BSO open is kunnen we dus geen gebruik maken van de kantine, serre en bestuurs-/dartkamer. Heb je echter een bijzondere activiteit of een toernooi waarvoor je de kantine nodig hebt: geef dat dan uiterlijk één maand vooraf aan bij Gerard. Als het niet te combineren is, dan wijkt de BSO uit naar een andere locatie.

Op de maandagen kan de Jeu de Boules gebruik maken van de bestuurs-/dartkamer om koffie te drinken.

  • Proefjaar: de samenwerking is in eerste instantie aangegaan voor 1 jaar: vanaf 20 mei 2022 tot 1 juni 2023. Als alles naar beider verwachting loopt dan zal de overeenkomst worden verlengd.
  • Op vrijdag 20 mei a.s. van 17.00 – 19.00 uur is de officiële opening van BSO Buitenkanjers, in aanwezigheid van o.a. de wethouder van Oisterwijk en onze voorzitter. Uiteraard ben je van harte welkom om daarbij te zijn.
  • Het schoonmaken door Cor en Jo stopt. De klus wordt voor beide dames te veel en we zijn druk op zoek naar alternatieven. Heb jij zin en tijd om 3 tot 7 uur per week de kantine en de toiletgroep bij te houden, of ken je iemand in je omgeving die dat wil doen (uiteraard tegen een vergoeding), dan horen we dat graag! Als je hier interesse in hebt, stuur dan een mailtje naar secretarisroef@gmail.com.